Πριν και μετά: Ένα συγκρότημα κατοικιών στη Ρηνανία είναι μοντέρνο

Cozy θα πρέπει να είναι το νέο της σπίτι - σύγχρονο και άνετο ταυτόχρονα. Προηγουμένως, ο πελάτης είχε ζήσει με την οικογένειά του σε ένα σπίτι στυλ Bauhaus, αλλά απλά δεν του άρεσε η νηφάλια μια μέρα. Σε ένα οικισμό της δεκαετίας του 1970 στο Ratingen της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, η οικογένεια τελικά έβγαλε ένα εύρημα. Το σπίτι του κλίνκερ, απρόσβλητο με την πρώτη ματιά, έπεισε την οικογένεια κυρίως με την κοπή και τον μεγάλο κήπο. Το έργο της ομάδας του Lücker Beckmann Architekten: να αξιοποιήσετε στο έπακρο ένα μονοκατοικία, να δημιουργήσετε περισσότερο φως με προσθήκες και μετατροπές και να δημιουργήσετε μια σύγχρονη διάθεση που δεν φαίνεται κρύα αλλά άνετη.

Με μια ματιά
Εδώ ζει: μια νέα οικογένεια
στο: Ratingen, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
σχετικά με: 177 τετραγωνικά μέτρα
εμπειρογνώμονα: Lücker Beckmann αρχιτέκτονες

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: